Bu ara gündemimizde maalesef koronavirüs var. Tüm dünyada hızla yayılan ve bazı yaş gruplarında oldukça tehlikeli olabilen virüs biliyorsun ki ilk olarak Çin’de ortaya çıktı. Malum, kaynağı Asya olunca, aklına Kore kozmetik ürünlerinin güvenilirliği ile ilgili sorular gelmiş olabilir. İçini rahatlatmaya geldik!

Ürünlerimiz sadece ama sadece Güney Kore menşeili

Ürünlerimizin hepsi Güney Kore’den geliyor. Bunu ürünlerin üzerinde yer alan “Made in Korea” yazısından da anlayabilirsin. Yani virüsün doğduğu Çin’le bir ilgimiz yok. Ayrıca virüs, canlı organizmalar dışında sadece çok kısa bir süre yaşayabiliyor. Ancak ürünlerin Kore’den gelişi oldukça uzun sürdüğünden (yaklaşık 30-45 gün) virüsün aksi bir senaryoda yaşaması ve bulaşması da imkansız.

Ürünlerin üretim aşamasında bir bulaşma olabilir mi?

Bu senaryoyu da hemen çürütelim. Ürünlerimiz GMP kurallarına uygun olarak oldukça steril ve kapalı ortamlarda üretiliyor. Tüm profesyonel denetimlerden geçiyor ve el değmeden paketleniyor. Bu tesislerde çalışan kişilerin virüsten bağımsız olarak da koruyucu kıyafetler eşliğinde, eldiven ve maske takarak çalıştığını da mutlaka ekleyelim. Bu durumda herhangi bir risk olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Ürünler Türkiye’de nerede bekletiliyor?

Ürünlerimiz Kore’den en güvenli şekilde bize, Türkiye’ye ulaşıyor ve özel depomuzda bekletiliyor. Kapalı ve güvenilir bir ortamda saklanan ürünler sana doğru güvenle yola çıkıyor.

Sonuç olarak, Güney Kore’den ithal edilen cilt bakım ürünlerinde koronavirüs yok. Ürünlerin Çin’den geldiği senaryoda bile virüsün yaşaması ve taşınması imkansız. Dünya Sağlık Örgütü’nün de açıkladığı şekilde, koronavirüsün paket, mektup ya da kutu gibi malzemeler üzerinde yaşaması mümkün değil.

Justin Beauty ürünlerini güvenle satın alabilir ve kullanabilirsin.

Bunun dışında ellerini uzun uzun ve sık sık yıkamayı ve kalabalıklardan uzak durmayı unutma, cilt bakımını ise asla aksatma!

Yorum Yazın