Benton etkili içerikleri minimal şekilde bir araya getirmeye devam ediyor… Salyangoz özlü serisi Snail Bee, az sayıda ama hepsi birbirinden etkili içerikleri salyangoz özünün büyüleyici gücüyle birleştiriyor ve harika bir sinerji yaratıyor.

Benton doğal, orijinal ve premium içerikleri mükemmel şekilde bir araya getirerek oldukça dikkat çekici sonuçlar elde ediyor. K-beauty’nin baş tacı içeriklerini üstün bir teknolojiyle harmanlayan harika serileriyle kısa zamanda herkesin gönlünde taht kurmayı başardığını söyleyebiliriz. Markanın en önemli serilerinden Snail Bee High Content, bu ilginin nedenini anlamak için doğru bir başlangıç olabilir! K-Beauty’nin en özel içeriklerini bir araya getiren “High Content” serisinde, adından da anlaşılabileceği gibi formüllerde en önemli rolü salyangoz özü ve arı zehri oluşturuyor…

Salyangoz özünün etkileyici özelliklerini oldukça sık konuşmaya başladık. Yeni cilt hücrelerinin oluşmasını teşvik eden, cilt için harika bir yenileyici ve besleyici olduğu artık herkesçe bilinen salyangoz özüne dair daha detaylı bilgiler için blog yazımıza göz atabilirsin. K-Beauty’de giderek ön plana çıkan “arı zehri” ise başlı başına ayrı bir inceleme yazısını hak ediyor! Şimdilik arı zehrinin “doğal botoks” olarak bilinmesinin sebebinin kan dolaşımını artırması ve cildin kolajen üretimini teşvik etmesi olduğunu söylemekle yetinelim.

Bu iki harika içeriğin başı çektiği Snail Bee High Content serisi hem formüllerinin eşsiz yapısı (bu içeriklerle birlikte K-Beauty’nin diğer gözde içerikleri de unutulmamış!) hem de içeriklerini yenilikçi şekilde bir araya getirmesi ile dikkatleri üzerinde topluyor. Bu harika formüllere ulaşmak için salyangoz ve arıların zarar gördüğünü düşünüyorsan da hemen belirtelim: Benton “Leaping Bunny” rozetini gururla taşıyan, hayvanlara kesinlikle zarar vermeyen ve hayvanlar üzerinde test yapmayan %100 cruelty free bir marka! Yani tüm içerikleri hayvanlara zarar vermeden, etik bir şekilde toplanıyor…

Snail Bee High Content Skin

Serinin ilk adımında yer alan Snail Bee High Content Skin, oldukça hafif yapıda bir tonik. Etkisini özetlemek gerekirse cildin doğal dengesini bulması için biçilmiş kaftan olduğunu söyleyebiliriz. Cildin doğal pH seviyesine gelmesinde ve doğru şekilde nemlenmesinde güvenilir bir adım olan Snail Bee High Content Skin nazik yapısıyla “yok gibi” bir tonik uygulaması arayanlar için popüler bir tercih. Neredeyse varlığını hissedemeyeceğin kadar hafif bir yapıda! Cilt tarafından kolayca absorbe olması için ideal… Kızarıklıkların ve sivilce izlerinin solmasında etkisini gözlemleyebileceğin Snail Bee High Content Skin’in formülü aloe yaprak ekstresi, niacinamide gibi harika içeriklerle tamamlanıyor. Böylece cildin daha parlak ve ışıltılı olmasında, yatışmasında da yanında yer alıyor. Özellikle irite olmuş, akne izlerinden ve kızarıklıklardan muzdarip ciltler için doğru bir seçim olacaktır.

Ürünü incele

Snail Bee High Content Essence

Cilde derinlemesine nüfuz etmek için sıradaki adım Snail Bee High Content Essence. Oldukça orijinal bir yapıya sahip; jel-serum-esans benzeri formülü içeriklerinin çoğunluğunun aktif olduğu ve böylece cilde birçok farklı yararı aynı anda sağladığı için oldukça eşsiz. Arı zehri, salyangoz özü, EGF, aloe gibi içerikler cilt için harika bir sinerji yaratarak gözeneklerin küçülmesinde, cilt tonunun dengelenmesinde, kırışıklıkların ve cilt problemlerinin azalmasında mükemmel bir takım oluşturuyor. Kızarıklık ve akne gibi problemleri olanlar için mutlaka göz önünde bulundurulması gereken bir ürün. İçeriklerin yapay kokudan, parabenden ve zararlı kimyasallardan uzak oluşu da Snail Bee High Content Essence’ı cazip kılan bir diğer özellik. Salyangoz özü ya da arı zehri gibi içeriklere özel olarak bir alerjin yoksa güvenle kullanabilirsin. Hassas ciltler düşünülerek tasarlanan Snail Bee High Content Essence’ın nemlendirme konusunda ise biraz geri planda kaldığını söyleyebiliriz.

Ürünü incele

Snail Bee High Content Lotion

Sıra nemlendirmeye geldiğinde ise Snail Bee High Content Lotion ile devam edebiliriz. Serinin diğer ürünleriyle benzer içeriklerle formüle edilmiş olsa da nemlendirici özelliklerini ön plana çıkarmak için biraz farklılaştığını belirtmemiz gerekiyor. Nemlendirme aşamasında krem ya da losyondan birini tercih etmek mümkün ama seriyi tamamlayarak maksimum etki almak istersen kremle birlikte kullanabilirsin. Bu durumda Snail Bee High Content Lotion’ı krem aşamasından önce uygulaman gerekiyor. Yine salyangoz özü, arı zehri, EGF gibi içeriklerle cildini koruman, yatıştırman ve iyileştirmen mümkün. Yapısı ise doğal olarak esansa göre daha yoğun. Esans ile birlikte uygulandığında harika bir tamamlayıcı olarak ciltte nemlendirici ve koruyu bir kalkan görevi görecektir.

Ürünü incele

Snail Bee High Content Steam Cream

Serinin en özel ürünlerinden biri de şüphesiz Snail Bee High Content Steam Cream. Serinin ürünlerinin ortak özelliklerinden bahsetmek gerekirse, birçok formülün aksine içerikler çekinik değil aktif şekilde kullanılıyor, yani formüllerde bulunan içeriklerin neredeyse tümünden verim alman mümkün. Snail Bee High Content Steam Cream’i özel kılan ise sadece içeriklerin etkileri değil içeriklerin nasıl bir araya geldiği de! İçerikler yüksek buhar teknolojisi ile sabit 100℃ sıcaklıkta bir araya getiriliyor ve böylece etkilerini kaybetmeden, maksimum şekilde ve daha uzun süreli yansıtabilmeleri sağlanıyor. Su yerine salyangoz özünün kullanıldığı formülünde yine arı zehri, niacinamide ve hyalüronik asit gibi etken maddeler göze çarpıyor. Hem içeriklerden maksimum verim alabilmek hem de harika bir nemlendirme deneyimi yaşamak için ideal. Diğer ürünlerde de bahsedildiği gibi içeriklerin yenileyici, onarıcı ve koruyucu etkilerini gözlemleyeceğinden emin olabilirsiniz.

Ürünü incele

Snail Bee High Content Mask

Buraya kadar Snail Bee High Content serisinin içerik & etki skalasını gördük. Salyangoz özü, arı zehri, aloe, EGF ve daha birçok gözde içeriğin bir potada eritildiği bu lüks onarıcı bakım serisi ile cildin daha sıkı, aknelerden ve izlerinden arınmış, daha yumuşak bir dokuya sahip olmasını sağlamak pek de zor gözükmüyor… Tüm bu etkileri bir maskede toplamak için ise Snail Bee High Content Mask oldukça cazip bir seçenek! Düzenli aralıklarla uygulamanın cildinde gözle görülür bir fark yaratacağını söylemek yanlış olmaz.

Ürünü incele

K-Beauty’nin birçok başarılı salyangoz özü serisinde olduğu gibi Benton Snail Bee High Content serisi de cildi yenilemek, onarmak, beslemek, yaşlanma belirtileriyle mücadele etmek, kızarıklık ve sivilcelerden kurtulmak gibi cildin birçok ihtiyacına cevap veren ve tam da bu yüzden oldukça popüler olan bir seri. Bu seriyi diğerlerinden ayırıcı özellikler olarak;  formüllerinin doğal, az sayıda içerikli ama bir o kadar da zengin olmasını, bir çok farklı etkiye sahip içeriğin aktif şekilde kullanılmasını ve böylece harika bir sinerji yaratmasını gösterebiliriz. Özellikle doğal ürün tercih edenler, hassas cilt tipine sahip olanlar ve cruelty-free ürün tüketmeye özen gösterenler için Benton Snail Bee High Content ilk tercihlerden biri olmalı.

Salyangoz özü ve salyangoz özlü ürünler hakkında daha fazla bilgi için:

Mizon Snail Repair serisi yazımızı buradan okuyabilirsin.

Cosrx Advanced Snail serisi yazımızı buradan okuyabilirsin.

Salyangoz özü nedir, ne işe yarar diyorsan detaylı salyangoz özü dosyamızı inceleyebilirsin.

Yorum Yazın