Kore kozmetiği ile ilgiliysen en prestijli ve ünlü markalardan Mizon’u zaten tanıyorsundur ama tanışmadıysan da geç değil! Geniş ürün yelpazesi ve her ihtiyaca uygun çözümleriyle çoktan büyük bir kitlece takip edilen Mizon, salyangoz özlü ürünler yazı dizisinde de baş köşeyi sonuna kadar hak ediyor. Özellikle de markanın ününe ün kattığı şaheseri All-In-One Snail Repair Cream ve salyangoz özlü serisi Snail Repair Solution‘ın sadece salyangoz özlü ürünler liginde değil tüm K-Beauty ürünleri arasında en çok bilinen ve arananlardan olduğu düşünüldüğünde…

Aradığın salyangoz ekstresi ile hazırlanan ürünlerse ilk akla gelecek markalardan biri kesinlikle Mizon. Snail Repair Solution serisinin sonuçları oldukça etkileyici, anlaşılan o ki Mizon‘un çözümsüz sorun bırakmamaktaki iddiası bir iddia olmanın ötesine çoktan geçmiş. Zaten birçok efsane markanın çıktığı Amorepacific grubunun araştırma-geliştirme ekibinden ayrılarak Mizon markasını oluşturan ekipten de daha azı beklenemezdi.

‘Mükemmel bir cilt yenileyici: Salyangoz özü’ blog yazımızda bahsettiğimiz üzere salyangoz özünün çözümüne destek olmadığı cilt sorunu neredeyse yok. Ancak bu içeriği doğru şekilde işleyerek ve doğru içeriklerle birleştirerek en etkili formüllere ulaşmak için uygun bir teknoloji ve güçlü bir birikim gerektiği de bir gerçek. İçeriklerin ne şekilde tedarik edildiği, ne oranda ve nasıl kullanıldığı, hangi teknolojilerden yararlanıldığı, elde edeceğin sonucu doğrudan etkileyecektir. Bu nedenle her salyangoz özlü üründen mucizevi sonuçlar beklemek büyük hayal kırıklığı olur. Mizon tarafındaysa güzel haberler var: Kore Kozmetiği’nin birçok ürünü için sıkça “mucizevi” tabiri kullanılsa da Snail Repair Solution bu sıfatı gerçekten en çok hak edenlerden. Salyangoz özlü ürün tercih edecekler için gözü kapalı güvenebilecekleri bir seri…

Haydi serinin ürünlerine bir göz atalım:

Mizon Snail Repairing Foam Cleanser- Salyangoz Özlü Köpük Temizleyici

Cilt bakımında iyi bir yüz temizleyici şart. Cilt temizliğini eğlenceli hale getirmekse çok kolay. Mizon Snail Repairing Foam Cleanser salyangoz özünü köpük temizleyici ile buluşturuyor. Yapışkan köpüğü, kapalı gözeneklere nüfuz ederek sebum fazlasını, ölü deri hücrelerini ve cilt atıklarını ciltten arındırmaya yardımcı oluyor.

Geliştirilmiş formülünün bitkisel içeriklerle desteklenmesi sayesinde cilt için yatıştırıcı ve nemlendirici etkiler de elde ediliyor. Cildin doğal yağ-su dengesini bulmasını yardımcı olacak bu temizleyiciyi özellikle yağlı/karma cilt tipleri için önermek mümkün. AHA/BHA gibi cildin ölü hücrelerden temizlenmesinde kullanılan asitlere karşı hassas bir cilde sahipsen ama etkili bir temizleyici arıyorsan Mizon Snail Repairing Foam Cleanser senin için iyi bir alternatif olabilir.

Mizon Snail Cushion Foam Cleanser- Salyangoz Özlü Bol Köpüklü Temizleyici

Sohbeti biraz daha köpürtmeye ne dersin? Mizon Snail Cushion Foam Cleanser daha yoğun bir köpük deneyimi vaadederken ciltte tahrişi de minimuma indiriyor. Yoğun marşmelovsu yapısıyla bambaşka bir temizlik hissi oluşturan yeni nesil temizleyici Snail Cushion Foam Cleanser ciltte gergin bir his bırakmıyor ama içinde bulunan salyangoz özü sayesinde cilt sıkılaştırıcı bir destek sağlıyor… Hassas ciltler için de uygun olan formülü cilt atıklarını ve ağır makyaj kalıntılarını temizlemek için ideal bir seçim.

 

All-In-One Snail Repair Cream

İşte serinin yıldızı All-In-One Snail Cream! Salyangoz özünün büyüleyici gücünü gözlemleyebileceğin en iyi bakım kremi. All-In-One Snail Repair Cream %92 salyangoz salgısı ekstresi içeriyor. Cildin için harika bir yatırım olmasını formülünün birçok cilt ihtiyacına cevap verecek şekilde tasarlanmasına borçlu. İşte tam da bu yüzden tüm dünyada milyonlarca satan bir Kore kozmetiği “best-seller”! Centella asiatica ve salyangoz özünün sinerji oluşturduğu formülü cildin kendini yenileme ve tamir etme gücüne harika bir destek sağlıyor.

Formülünde göze çarpan içeriklerden adenozin ve peptit, kırışıklıklara karşı etkisiyle bilinen içerikler. Cilt tonunun düzenlenmesinde ve dengelenmesinde de yanında yer alan All-In-One Snail Repair Cream sivilce izlerinin giderilmesinde de harika bir müttefik… Beta-glukan, peptit ve yeşil çay ekstresinin salyangoz özüyle oluşturduğu harika takım, gözeneklerin genişlemesini azaltarak olağan boyutlarında kalmasına yardımcı oluyor. Hyalüronik asit ve Cosrx Oil-Free Ultra Moisturizing Lotion’dan aşina olduğumuz huş ağacı özü ile cildin nem ihtiyacına da cevap vermeye çalışıyor. All-In-One Snail Repair Cream’in başarısı her ne kadar ortada olsa da nemlendirme ve kızarıklık geçirme konusunda en iyi çözüm olmadığı bir gerçek. Daha yoğun bir nemlendirme takviyesi ya da özellikle sivilcelerden oluşan kızarıklıklar için bir çözüm arıyorsan daha etkili ve spesifik ürünlere ve farklı içeriklere yönelmen daha doğru olacaktır. Cildin korunması, beslenmesi, elastikiyetine destek olmak, yaşlılık belirtilerini azaltmak, sivilce gibi cilt problemlerinden kalan izlerin giderilmesi, cildin yumuşak bir dokuya sahip olması ve doğal dengesinde kalması gibi konularda ise asistan olarak All-In-One Snail Repair Cream seni hayal kırıklığına uğratmayacaktır. Sonuç olarak aradığın salyangoz özlü kremse, ilk cevabın Mizon Snail Repair All In One Cream olduğunu söyleyebiliriz.

Mizon Black Snail All In One Cream – Siyah Salyangoz & Siyah Bitki Ekstreli Premium Bakım Kremi

All-In-One Snail Repair Cream’in etkisini bir adım öteye taşımak ve cildinize ışıltı katmak için serinin premium ürünü Black Snail All In One Cream’e göz atabilirsiniz. Bu nemlendirici kremi özel kılan en önemli içerikler %90 oranında bulundurduğu Afrika siyah salyangoz ekstresi ve 20 farklı çeşit siyah bitki özü. Bu çok özel yapısı ile Black Snail All In One Cream salyangoz özlü ürün deneyimini “premium” şekilde yaşamak isteyenleri bekliyor. Ayrıca formülünde bulunan niacinamide cildin daha ışıltılı görünmesine ve cildin matlıktan kurtulmasına yardımcı olan etkili bir içerik. Bu etkiyi daha çok arzulayanlar için Black Snail All In One Cream daha doğru bir tercih olacaktır.

Mizon Snail Repair Intensive Ampoule – Salyangoz Özlü Hepsi Bir Arada Özel Bakım Ampulü


Snail Repair Solution serisinin yıldızı All-In-One Snail Repair Cream ise, baş yardımcısı da şüphesiz Snail Repair Intensive Ampoule! En iyi sonuçlar için serinin en azından bu muhteşem ikilisini beraber kullanmanı şiddetle tavsiye ederiz. Yüksek konsantre ampul yapısı sayesinde sorunların çözümünde seni bir adım öteye taşıyacak Snail Repair Intensive Ampoule %80 oranında salyangoz ekstresi içeriyor.

Ampulü özel kılan bir diğer içerik ise E.G.F., böylece cildin onarım gücüne harika bir destek sunuyor. Yoğun ampul yapısı içeriklerin etkisini cilde en iyi şekilde iletmesi için özel olarak tasarlanan Snail Repair Intensive Ampoule hyalüronik asit, 5 farklı vitamin, kakao ağacı ekstresi gibi birçok farklı içeriği bir araya getirerek cildini yatıştıracak, nemlendirecek, besleyecek ve koruyacak harika bir ekip oluşturmuş. Paraben, yapay koku, renklendirici gibi içeriklerin bu ekipte yer almaması da önemli bir artı. Salyangoz özünün etkisini yoğun bir şekilde yaşamak için All-In-One Snail Repair Cream uygulaması sonrası Snail Repair Intensive Ampoule uyglanması tavsiye ediliyor.

Mizon Snail Repair Eye Cream – Salyangoz Özlü Göz Kremi

Seride hassas bölgelere özel bakım da unutulmamış. Snail Repair Eye Cream, serinin diğer ürünleriyle benzer içeriklerden oluşan ama göz çevresi için optimize edilmiş bir formüle sahip bir göz kremi. Özel bakım gereken bölgelerde formüllerin de özelleşmesi gerekiyor. Snail Repair Eye Cream tam da göz çevresindeki hassas doku için tasarlanan formülüyle kırışıklıklara karşı destek sağlar, cildi besler ve mor halkaların ve yorgunluk belirtisi koyulukların azalmasında ve cildin daha aydınlık bir dokuya kavuşmasına yardımcı olur.  Göz çevresinde daha ipeksi bir dokuya sahip olmak ve özel bakım uygulamak için salyangoz özlü göz kreminin gücüne güvenmek iyi bir tercih. Az miktarda içerik uygulama için yeterli olacaktır ama parmağının ucuna göz kreminden fazlaca geldiyse de sorun yok! Ağız çevresi ve boyun gibi yine özel bakım gerektirebilecek, sıkılaşma istediğin özel bölgelerde de kullanabilirsiniz…

Mizon Snail Recovery Gel Cream – Salyangoz Özlü Nemlendirici Günlük Bakım Jeli

Snail Repair Solution’ın en popüler ürünlerinden Snail Recovery Gel Cream belki de en çok haşır neşir olunacak ürünlerden. All-In-One Snail Repair Cream temizlik sonrası cilt bakım rutininin ilk basamağında önerilirken Snail Recovery Gel Cream son basamak olarak tasarlanmış jel formda bir nemlendirici. İçeriğindeki %74 salyangoz özü ile diğer salyangoz özlü ürünlerle kullanımıyla harika bir destek sunarken, yoğun bir nemlendirme deneyimi yaşatmakla kalmıyor, ciltte nem tutucu bir bariyer görevi de görüyor. Böylece uygulanan diğer ürünlerin etkilerinin ciltte daha uzun süreli olmasına da yardımcı oluyor. Serinin diğer ürünleriyle ortak özelliklere sahip (cilt onarıcı, besleyici vs…) olmanın yanında daha pratik bir kullanım sunduğu için çokça seviliyor.

Gün içinde ihtiyaç duydukça uygulayabileceğin, çantanın ayrılmaz parçalarından biri olmaya aday Snail Recovery Gel Cream’i her zaman yanında bulundurman için bir başka neden de ferahlatıcı etkisi… Genellikle yatıştırıcı-ferahlatıcı jeller için Aloe vera içeren ürünler müthiş etkilerinden dolayı tavsiye edilir ama Snail Recovery Gel Cream de mutlaka en etkili yatıştırıcı jeller arasında düşünmen gerekenlerden. Formülündeki Centella asiatica, portulaca ve yeşil çay ekstreleri gibi çeşitli bitkisel içerikler, pantenol hyalüronik asit ve salyangoz özü; yatıştırıcı, nemlendirci ve cilt onarıcı harika bir jel yaratılmasına izin vermiş. Snail Recovery Gel Cream’in yatıştırcı etkisini en iyi şekilde deneyimlemek için buzdolabında saklamanı tavsiye ederiz, gerçekten sonuçlar fark edecektir! Ayrıca uyumaya gitmeden önce daha bol miktarda içerikle uygulama yapman, zengin bir nemlendirici maskeden elde edeceğine benzer sonuçlar elde etmene yardımcı olacaktır. Yapay renk, koku ve paraben içermeyen formülü tüm cilt tiplerine uygun Snail Recovery Gel Cream’in sevimli ve pratik pembe tüp ambalajını da çok beğendiğimizi belirtmeden geçmeyelim…

Mizon Snail Repair Intensive BB Cream – Salyangoz Özlü BB Krem

Salyangoz özü bu kadar popüler olunca farklı uygulamalarda da değerlendirilmeye başlanması kaçınılmazdı. “Salyangoz özü mucizesi BB kremle birleşse nasıl olur?” sorusuna “Harika!” yanıtını veren Mizon bizi Snail Repair Intensive BB Cream ile tanıştırıyor. Özellikle yağlı/karma, cilt problemlerine ve sivilcelere yatkın, kızarıklık problemleri yaşayanlar için tavsiye edebileceğimiz üst düzey bir BB krem Snail Repair Intensive BB Cream %45 oranında salyangoz ekstresi içeriyor! Böylece cildin beslenmesine ve yenilenmesine yardımcı oluyor.

Formülündeki arbutin, pigmentasyonun ve kızarıklıkların kontrol edilmesinde cilde destek olarak daha aydınlık ve duru bir görünüm sağlamana yardımcıdır. Snail Repair Intensive BB Cream cildi nemlendiriyor, yatıştırıyor ve koruyor. Kısacası ciltte anti-enflamatuar, iyileştirici ve kızarıklıkları azaltıcı etkileri olan Snail Repair Intensive BB Cream’i içerden cildine bakım sağlarken dışarıdan da arzulanan bir görünüme kavuşturan çok fonksiyonlu bir BB krem olarak düşünebilirsin. 32 Faktör güneş koruması da sağlayan Snail Repair Intensive BB Cream’in formülü, cildin doğal rengini alması için cilde uygun şekilde karışması, iyi bir baz makyaj deneyimi ve kapatıcılık sunabilmesi için tasarlandı.

Snail Repair Solution serisi, gerek ürün çeşitliliği gerek etkililiği açısından hem en iyi salyangoz özlü ürün setleri arasında hem de gelmiş geçmiş en iyi K-Beauty ürünleri arasında adını altın harflerle yazdırdı diyebiliriz. Mizon markası salyangoz özlü ürün çeşitliliğini her geçen gün artırmaya ve formüllerini geliştirmeye devam ediyor.
 
Salyangoz kremi, salyangoz maskesi gibi salyangoz özlü ürünleri keşfetmek istiyorsan ya da bu mucizevi içeriği biliyorsan ama hala senin için uygun ürüne karar veremediysen, Snail Repair Solution harika ve güvenilir bir başlangıç olacaktır.
 
Justin Beauty olarak salyangoz özlü ürün koleksiyonları arasında en başarılı bulduğumuz seri Snail Repair Solution. Ancak her cilt için farklı içerikler ve ürünler farklı sonuçlar sunacaktır. Senin için en doğru seriyi bulmak için biraz daha araştırma yapmak istersen, diğer markaların salyangoz özlü serilerini incelediğimiz blog yazılarımıza göz atabilirsin:
 
Benton Snail Bee koleksiyonu ve Cosrx Advanced Snail koleksiyonu hakkındaki içeriklerimize de göz atabilirsin. 
 

Yorum Yazın